Många nya artister till Summerburst 2015

Det har ramlat in en hel del artister till årets upplaga utav Summerburst. Artister som Will Sparks, Oliver Heldens och Tigerlily är klara för både Göteborg och Stockholm. Samtidigt som Dimitri Vegas and Like Mike spelar i Stockholm och Broiler och Martin Garrix i Göteborg.

VIP-biljetterna till Summerburst 2015 slut

Biljetterna till Summerburst 2015 säljs i högt tempo och Premium-biljetterna är redan slut. Endagsbiljetterna såldes slut på mindre än en dag, så det gäller att köpa sig en biljett i tid. För att köpa biljett till Summerburst klicka här.

Finns flera artister kvar att släppa

Även om det släppts en hel del artister så finns det fortfarande platser kvar att fylla. Hittills har Göteborg 11 stycken artister på stora scen och Stockholm 10 stycken. Det bör betyda att det är 6-7 stycken artister till som ska in till respektive stad. Har ni några favoriter ni önskar att se på Summerburst 2015 som än inte är släppta? Oavsett så ser det ut att bli ytterligare en Summerburst-festival med mäktiga artister och stor publik. Nu gäller det bara att hoppas att vädergudarna är lika snälla som de har varit tidigare år, med vissa undantag (läs Stockholm förra året).

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>