avicii-till-summerburst-2014

Första artisten för Summerburst 2015 Avicii

Alldeles nyss släpptes den första artisten att spela på Summerburst 2015, både i Stockholm och Göteborg. Avicii som var en utav många stora dragplåster under premiären utav Summerburst 2011. Nu kommer han alltså tillbaka och detta med bl.a. den mest spelade låten på Spotify, Wake me up. 

Avicii till Summerburst 2015

2011 var året då Summerburst slog upp portarna till festivalen för första gången och Avicii var då en bland många, t.ex. Eric Prydz, David Guetta, som gjorde Summerburst till den succén det är idag. Under dessa fem år har Avicii självklart hunnit med att släppa mängder med hits och framförallt sitt debutalbum ”True” som sålde i över fem miljoner exemplar. Avicii är en artist som verkligen kan välja och vraka i sin repetoar bland alla hits han lyckats få fram. Oavsett låtval, så kommer han garanterat att bjuda på en magisk show!

Biljetter släpps 25 november

Det är också dags att inhandla biljetter till Summerburst 2015 inom kort. Från och med den 25 november kommer man att kunna köpa biljetter till Summberburst. Håll utkik på vår sida om biljetter för mer info!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>