Många nya artister till Summerburst 2015

Det har ramlat in en hel del artister till årets upplaga utav Summerburst. Artister som Will Sparks, Oliver Heldens och Tigerlily är klara för både Göteborg och Stockholm. Samtidigt som Dimitri Vegas and Like Mike spelar i Stockholm och Broiler och Martin Garrix i Göteborg.

VIP-biljetterna till Summerburst 2015 slut

Biljetterna till Summerburst 2015 säljs i högt tempo och Premium-biljetterna är redan slut. Endagsbiljetterna såldes slut på mindre än en dag, så det gäller att köpa sig en biljett i tid. För att köpa biljett till Summerburst klicka här.

Finns flera artister kvar att släppa

Även om det släppts en hel del artister så finns det fortfarande platser kvar att fylla. Hittills har Göteborg 11 stycken artister på stora scen och Stockholm 10 stycken. Det bör betyda att det är 6-7 stycken artister till som ska in till respektive stad. Har ni några favoriter ni önskar att se på Summerburst 2015 som än inte är släppta? Oavsett så ser det ut att bli ytterligare en Summerburst-festival med mäktiga artister och stor publik. Nu gäller det bara att hoppas att vädergudarna är lika snälla som de har varit tidigare år, med vissa undantag (läs Stockholm förra året).

 

 

Summerburst-aterblick-2014

Se Summerburst 2014 på SVT

Passa på att redan nu ladda upp inför Summerburst 2015, genom att kolla SVTs återblick från Summerburst sommaren 2014. I SVTs sammandrag visas de stora höjdpunkterna från Summerburst-helgen förra året. 

Summerburst 2014 på SVT Play

Om ni missade sammandraget på SVT, så finns det att se på SVT Play fram till och med den 7 februari. I den en timma långa återblicken visas bland annat när Steve Angello spelar Känn ingen sorg för mig Göteborg inför en känslosam Göteborgs-publik.

Ni hittar återblicken från Summerburst 2014 på denna länken.

blasterjaxx-till-summerburst-2015

Blasterjaxx klara för Summerburst 2015

Stureplansgruppen kom med en riktigt grym julklapp till alla ”Summerburstare”, då Blasterjaxx är klara för spelning både på Summerburst Göteborg 2015 och Summerburst Stockholm 2015. Blasterjaxx är ett av de mest önskade akterna att uppträde på Summerburst 2015. En riktigt rolig nyhet!

Mer om Blasterjaxx

Blasterjaxx är en holländsk DJ-duo som slog igenom rejält 2013, med framförallt hiten ”Faith”. Som bland annat sålde platinum i Sverige. Just nu är Blasterjaxx högaktuella med låten ”Gravity” och innan Summerburst-spelningen i sommar hinner de med största sannolikhet släppa ytterligare hits.

2012 började Thom Jongkind och Idir Makhlaf lira tillsammans under Blasterjaxx och släppte då-EPn ”Reborn”, som lyftes upp av ingen mindre än Laidback Luke. Efter att bland annat Tiesto gav ut deras låt ”Loud & Proud” på hans bolag Musical Freedom så har duons DJ-karriär gått spikrakt uppåt.

Blasterjaxx har nyligen placerat sig som nr 13 (71) på DJ Mags prestigefyllda Top 100 DJs-lista, där man bland annat hittar Avicii på plats nr. 6 (3) och Alessa på plast nr. 15 (13). En riktigt intressant bokning till Summerburst 2015!

 

Summerburst 2014

Axwell Λ Ingrosso till Summerburst 2015

Idag släpptes att Axwell Λ Ingrosso är klara för Summerburst 2015! Det är ytterligare ett otroligt bra artistsläpp och fortsätter det så här, så lär årets linupe på Summerburst bli bättre än någonsin.

2/3 av Swedish House Mafia på Summerburst

Två tredjedelar utav forna Swedish House Mafia kommer alltså att lira på Summerburst ännu en gång. Axel ”Axwell” Hedfors och Sebastian Ingrosso har ju båda två tidigare uppträtt på Summerburst, men 2015 gör de det alltså tillsammans. Duon ska släppa ett nytt album i vår och detta ska finnas ute i god tid innan Summerburst 2015 lovar de. På kommande albumet kommer artister som Elton John, Pharrel Williams, One Republic, Ryand Tedder och Pusha T att medverka som gästvokalister.

Ingrosso och Axwell kommer att spela både på Summerburst i Stockholm och Göteborg.

 

avicii-till-summerburst-2014

Första artisten för Summerburst 2015 Avicii

Alldeles nyss släpptes den första artisten att spela på Summerburst 2015, både i Stockholm och Göteborg. Avicii som var en utav många stora dragplåster under premiären utav Summerburst 2011. Nu kommer han alltså tillbaka och detta med bl.a. den mest spelade låten på Spotify, Wake me up. 

Avicii till Summerburst 2015

2011 var året då Summerburst slog upp portarna till festivalen för första gången och Avicii var då en bland många, t.ex. Eric Prydz, David Guetta, som gjorde Summerburst till den succén det är idag. Under dessa fem år har Avicii självklart hunnit med att släppa mängder med hits och framförallt sitt debutalbum ”True” som sålde i över fem miljoner exemplar. Avicii är en artist som verkligen kan välja och vraka i sin repetoar bland alla hits han lyckats få fram. Oavsett låtval, så kommer han garanterat att bjuda på en magisk show!

Biljetter släpps 25 november

Det är också dags att inhandla biljetter till Summerburst 2015 inom kort. Från och med den 25 november kommer man att kunna köpa biljetter till Summberburst. Håll utkik på vår sida om biljetter för mer info!

Endagsbiljetter Summerburst

Endagsbiljetter till Summerburst 2014 kommer att släppas kl 09.00 den 8 maj. Dessa finns att få tag på både som standard och premium-biljetter (VIP). Endagsbiljetter kommer också att finnas tillgängliga både till Summerburst Stockholm och Summerburst Göteborg.

Pris endagsbiljetter Summerburst 2014

Priset för endagsbiljetter är 650 kr per dag för standard-band och 995 kr för premium-band. Det är alltså samma pris på endagsbiljetter på både fredag och lördag. Endagsbiljetterna beställs precis som de vanliga festivalpassen på klicka här 

Summerburst

Nya artister till Summerburst Stockholm

I veckan så har Summerburst gjort klart med fem nya artister till spelningen i Stockholm den 13-14 juni 2014. Summerburst har lyckats att locka två riktigt tunga artister i form utav Fedde le Grand och John Dahlbäck till Stockholm. Utöver dessa så kommer också Cazzette och Ummet Ozcan att spela i Stockholm. 

Fedde le Grand klar för Summerburst Stockholm

Holländska Fredde le Grand kommer att glädja stockholmspubliken i juni 2014.  Fredde le Grand är en av de största inom house och det känns som att han har producerat låtar lika länge som house-genren har existerat. Låtar som ”Let me think about it”, ”Put your hands up for Detroit”, ”The Creeps” är bara några utav alla hans hits.

Fredde le Grand har även remixat låter av några av vår tids största artister, så som Coldplay, Madonna, Shakira & Rihanna etc. Så detta är verkligen en rolig nyhet för alla Summerburst-älskare i Stockholm.  Nu återstår att se vad Summerburst Göteborg kommer att få föra intressanta artister den närmsta tiden, då de i skrivande stund har fyra artister mindre än Summerburst Stockholm.

Fredde le Grand – Put your hands up for Detroit

Summerburst 2013

Dimitri Vegas & Like Mike klara för Summerburst Gbg

Då kom ännu en stor nyhet för Summerburst Göteborg 2014, där Dmitri Vegas & Like Mike nu ingår i lineupen. Detta var två herrar som undertecknad hoppats mycket på och glädjen är nog stor bland Summerburst-fans på västkusten idag. 

Summerburst Göteborg 2014 hittar rätt

Dmitri Vegas & Like Mike som förra året uppträdde i Stockholm kommer alltså till Summerburst Göteborg i år. De gör det med ett antal stora hits i bagaget sedan spelningen på Summerburst Stockholm, där framförallt Stampede sticker ut och som tagit världen med storm. Klicka på youtube-klippet här nedan för att njuta utav Stampede med Dmitri Vegas & Like Mike.

Dmitri Vegas & Like Mike – Stampede

Martin Garrix klar för Summerburst Sthlm & Gbg

Den unga, blott 17 år gamla, kometen inom house Martin Garrix återvänder till Sverige och kommer att göra spelning på både Summerburst Stockholm och Summerburst Göteborg. Martin Garrix som blev signad utav Spinnin’ Records, världens största label inom dans, räknas som en av de största talangerna just nu. Det är nog väldigt få som missat hans monsterhit Animals, som har gått varm på radio, i lurar och på boombox under hela 2013 och 2014. 

Garrix spelar på Summerburst Stockholm och Göteborg

Garrix hit Animals har inte mindre än 190 miljoner views på Youtube och nu kommer han alltså att leverera denna monsterhit för Summerburst-publiken i Stockholm och Göteborg. Otroligt kul tycker vi på Summerbursta.se! Se hans musikvideo för Animals här nedan.

 

Nya artister klara för Summerburst 2014

Det blev igår klart att Afrojack kommer att spela på Summerburst i Stockholm 2014, vilket självklart är en riktigt rolig nyhet för alla Stockholmare. Sedan tidigare är det klart att Steve Angello är klar för Göteborg, vilket är en minst lika rolig nyhet för Göteborgarna. Samtidigt som båda städerna kan glädjas åt att Dada Life kommer att spela både i Stockholm och Göteborg. Tidigare har Summerburst också gjort klart att det kommer att finnas åkattraktioner a la cirkus på Summerburst-området i både Stockholm och Göteborg.

Klara Summerburst-artister för Stockholm

david_guetta

DAVID GUETTA
calvin_harris

CALVIN HARRIS
Hardwell 220x140

HARDWELL
dadalife

DADA LIFE
rehab

R3HAB
krewella

KREWELLA
showtek

SHOWTEK
Afrojack_1200x675 ver2

AFROJACK

Artister klara för Orion Area i Stockholm

aaf

ALY & FILA
bh

BRENNAN HEART
pp

PSYKO PUNKZ
zatox

ZATOX

 

Klara Summerburst-artister för Göteborg

tiesto

TIËSTO
david_guetta

DAVID GUETTA
Hardwell 220x140

HARDWELL
dadalife

DADA LIFE
rehab

R3HAB
krewella

KREWELLA
showtek

SHOWTEK
steve_angello

STEVE ANGELLO

Artister klara för Orion Area i Göteborg

aaf

Aly & Fila
bh

Brennan Heart
pp

Psyko Punkz
code-black

CODE BLACK

 

Din guide till Summerburst-festivalen