Summerburst 2015

Summerburst 2015 kommer att äga rum 29-30 Maj på Nya Ullevi i Göteborg och 12-13 juni på Gärdet i Stockholm. Klicka på länkarna för att få mer info och spelschema för Summerburst-spelningarna i respektive stad. Efter att återigen ha varit en succé, ser många nu fram emot Summerburst 2015. Festivalen fyller 2015 5 år och detta lär garanteras firas ordentligt! Som tidigare nämnt så kommer det att bli 3 scener istället för 2, både i Göteborg och Stockholm. Så fort artistsläpp och line-up för Summerburst 2015 delges, kommer ni att kunna ta del av den här på Summerbursta.se. 

Summerburst fyller 5 år

Summerburst första festival var i Stockholm 2010 och i år firar festivalen alltså 5 år. Detta ska enligt rykten firas rejält och det ska bjudas på både nyheter samt artister/DJs i absoluta världsklass. Som vanligt verkar Summerburst gå av stapel i Göteborg och Stockholm, men denna gången med hela 3 scener istället för förra årets 2 stycken. Stora scen och förra årets nyhet, Orion Area, kommer alltså att kompletteras med ytterligare en scen. Mer info om detta kommer. Artistsläpp för Summerburst 2015 brukar dyka i upp i början utav året. Den som väntar på något gott!

Biljetterna till Summerburst släpps den 25 november och första artistsläppet sker den 19 november. Klicka här för att hitta priser och mer info om biljetterna till Summerburst 2015.

Artister Summerburst 2015

Efter förra årets line-up med artister som David Guetta, Hardwell, Afrojack, Tiesto, Showtek och många fler, så är förväntingarna på artister inför Summerburst 2015 stora. Så fort Stureplansgruppen kommer med officiella besked om artister och speldatum, så kommer vi att delge denna informationen här. Håll till godo!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Din guide till Summerburst-festivalen