summerburst-vip

Kontakta oss

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att maila oss på info@summerbursta.se

20 reaktion på “Kontakta oss”

  1. Hej Max,

   Calvin Harris kommer att spela på Summerburst i Stockholm den 13-14 juni. Spelschema för festivalen är ännu inte släppt.

   Mvh
   Cristoffer

  1. Hej Mia,

   Inga tider är officiella än vad vi vet, men sist år så började festivalen kl 14.00 på fredagen. Mycket talar nog för att den gör det även i år :)

   Ha en bra dag!
   Mvh
   Cristoffer

 1. Hej! jag undrar om jag köper Vip paketet för båda dagarna men jag är bara 18, så får jag komma in i alla fall?

 2. Hej, skulle vilja få en länk till en karta så jag kan se var på Gärdet scenerna är placerade. Letar men hittar inte. Hälsningar U-S

 3. Hej! kommer ni bara sponsras av Birska i år när det kommer till cider? och om svaret är ja, varför har ni då tagit bort sponsringen av x-cider som är betydligt med omtyckt? tack för svar :)

 4. Hej!

  Om man köper premium biljett får man tillgång till både vip-området och det andra området, alltså dom som har standard biljetter, eller måste man bara vara på vip-området då?

 5. Hej
  Jag har biljätt för både fredag och lördag. Som bara är på ett och samma papper. Jag ska själv bara gå på fredagen och sen tänkte jag ge lördagen till min kompis.
  Hur är det, funkar det eller får jag ett band på fredagen för båda dagarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Din guide till Summerburst-festivalen