Biljetter Summerburst 2014

Biljetter & Priser Summerburst

 

Klicka här för att köpa biljetter till Summerburst 2016. Biljetter till festivalen kommer att släppas kl 09.00 den 11 november 2015!  Första artistsläppet för Summerburst brukar komma i November och lär säkert göra så även i år. 2016 släpps precis som tidigare år inga early bird-biljetter, förmodligen med tanke på att arrangörerna är ganska säkra på att Summerburst kommer att bli utsålt även i år. Biljettpriserna och kostnad för Summerburst 2016 var 1795 kr för Premium-biljett (VIP) och 995 kr för en standard-biljett. Samma biljettpriser gäller både för Stockholm och Göteborg. Endagsbiljetter såldes slut på mindre än en dag och  kostade 2015 590 kr för standard-band och 995 kr för premium-band.

Biljettpriser Summerburst 2015

Priserna för Summerburst-biljetter 2015 är samma som 2014. En VIP-biljett kostar alltså 1750 kr exkl. serviceavgift och en standardbiljett kostar 950 kr exkl. serviceavgift.

Premiumbiljett (VIP-biljett)

Priset för en premiumbiljett är 1750 kr exklusive serviceavgift
I premiumbiljetten ingår följande;

– Man får tillträde till Summberburst båda dagarna

– Man får uppleva Summerburst från premiumområdet (VIP-området). Där det är lite mindre folk och generellt lite äldre folk.

– Separata VIP-barer, mat-serveringar och toaletter

– Egen fast track entré till festivalen, för att snabbare komma in på området

– Bäst utsikt över den stora Summerburst-scenen

– Åldersgränsen är 20 år

Standardbiljett

Priset på en standardbiljett är 950 kr exklusive serviceavgift
I standardbiljetten ingår följande;

– Man får tillträde till Summerburst båda dagarna i staden man köpt biljett till (Stockholm eller Göteborg)

– Tillträde till mat och dryckesserveringar inne på området

– Åldersgränsen är 18 år

Biljetter Summerburst 2015 Stockholm

Biljetter till Summerburst 2015 i Stockholm släpps precis som Göteborgsbiljetterna den 25 november. Priserna för dessa biljetter är ännu inte officiella, men kommer att redovisas här så fort de har blivit detta.

Klicka här för att köpa biljetter till Summerburst 2015 i Stockholm. Biljetterna finns som sagt tillgängliga från och med den 25 november.

Biljetter till Summerburst Göteborg

Biljetter till Summerburst 2015 i Göteborgs släpps precis som med Stockholmsbiljetterna den 25 november. Priserna är ännu inte officiella, men de kommer att redovisas här så fort de har blivit detta. För att läsa om tidigare års biljett-priser scrolla ned på denna sidan.

För att köpa biljetter till Summerburst 2015 i Göteborg Klicka här Biljetterna finns att köpa från och med den 25 november.

Åldersgräns Summerburst 2015

Så vitt vi på Summerbursta.se vet så är det 18 år fyllda som har gällt för att komma in på Summerburst-festivaler tidigare år och lär med största sannolikhet vara så även för 2015. Det spelar alltså, så vitt vi vet, ingen roll om ni fyller 18 år veckan efter festivalen, utan 18 år krävs dagen då ni entrar Summerburst-festivalen. Har ni några frågor kring åldersgräns kontakta info@spglive.se.

————————————————————————————-
*Texten nedan gäller tidigare års biljett-priser för Summerburst

Dyrare biljett-priser 2014

Årets priser är dyrare i jämförelse med föregående år, då man i år inte kan köpa early bird-biljetter. Standardpriset har även höjts på VIP-biljetterna, som har stigit från en kostnad av 1495 kr (2013) till en kostnad av 1750 kr (2014). Förhoppningsvis betyder det högre biljettpriset att en större budget kommer att användas för att locka grymma artister till Summerburst 2014! Biljetter köper man på Tickster.se

Summerburst priser 2014

Biljett Festivalpass Standard
Pris: 995 kr (inkl. serviceavgift)
Åldergräns: 18 år
Festivaltilträde båda dagarna
Flera mat och dryckesserveringar finns på området

Biljett Festivalpass Premium (VIP)
Pris: 1795 kr (inkl. serviceavgift)
Åldersgräns: 20 år
Tillträde på festivalen båda dagar
Separat entré till festivalområdet
Flera separata mat- och dryckesserveringar
Separata premium (VIP)-toaletter
Fantastisk utsikt mot svenen

Biljetter köps på Tickster.
– Klicka här för att komma direkt till biljettköp till Summerburst Göteborg 30-31 Maj.
- Klicka här för att köpa biljetter till Summerburst Stockholm 13-14 Juni.

Endagsbiljetts Summerburst 2014

Endagsbiljetter till Summerburst 2014 kostar 650 kr för standard-band och 995 kr för premium-band. Denna kostnad är samma både på Summerburst i Göteborg och Summerburst i Stockholm. Priset är även samma oavsett om man går på fredag eller lördag. Däremot så måste man välja dag när man beställer, det går alltså inte att köpa ett endagarsband och sedan välja själv vilken dag man ska gå.

Summerburst-priser 2013

Här hittade ni priserna till Summerburst 2013

Festivalpass Standard 2-dagars: 950 kr

Festivalpass VIP 2-dagars: 1495 kr (Ålder: 20 år)

17 reaktion på “Biljetter & Priser Summerburst”

 1. Hei
  Vi skal reise fra Norge til Gøteborg på Summerburst.
  Men får ikke ta i vip billetter ,vet dere hvor det er mulig å få tak i.? Og om det legger ut noen nye hvis det er kanselleringer? Vi er i 30årene og vil helst være på det området på festivalen :) kan dere hjelpe oss? Ser det er noen nettsteder som tar 2400for en vip bilett!
  Mvh
  Anette

  1. Hej Anette,

   Tyvärr säljer inte vi VIP-biljetter. VIP-biljetterna sålde nyligen slut som du säger, men finns att få tag på genom t.ex. Blocket.se. Då är priserna dock tyvärr avsevärt högre. Ju längre ni väntar, desto högre lär priserna tyvärr bli.

   Lycka till!

   Mvh
   Cristoffer

 2. Kommer det att säljas endagars vippaket ex mat på gården vip inträde ex på Berns samt biljetter till summerburst som ni fixade förra året.
  Mvh Fredrik

  1. Tjena Fredrik,

   Vi skriver bara om Summerburst-festivalen och jobbar inte direkt med SPG Live som arrangerar Summerburst. För att få svar på din fråga maila dem på: info@spglive.se. Du får mer än gärna tipsa om oss vad som gäller :)

   Ha en bra dag!
   Cristoffer

  1. Hej Natasha,

   Till Stockholm är tyvärr endagsbiljetterna slut. För info om det kommer att släppas fler endagsbiljetter till Stockholm får vi be dig att kontakta Stureplansgruppen på mailen: info@spglive.se

   Mvh
   Cristoffer

 3. Hej! , undrar om man kommer in även om man blir myndig några dagar efter festivalen? Är det inte det året man blir 18 som räknas eller måste man redan fyllt 18 för att komma in?

 4. Hej!
  Om man nu är lika olycklig som mig och fyller 18 år i December nästa år, alltså är jag endast 17 och ett halvt när summerburst äger rum. Kan jag komma in eller måste jag ha fyllt 18 ?

  Mvh

 5. Hej! Jag undrar om man tex bara vill se avicii en kväll. Måste man köpa en endagsbiljett då? Eller kan man bara köpa inträde just där för att få komma in och kolla?

 6. Alltså detta med endagars?? Gick efter infon här men det var ju helt fel och nu är det slutsålt lördan gbg :(((???

  1. Hej,

   Endagarsbiljetter släpptes den 31 mars och såldes slut på bara en dag. Vanliga biljetter finns dock fortfarande kvar!

   Mvh
   Cristoffer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Din guide till Summerburst-festivalen